ZELENO. KREATIVNO. EKOLOŠKI.

ZELENI ZIDOVI OD ENGLESKE TRAVE

ZELENI ZIDOVI OD ENGLESKE TRAVE - PRAVI IZBOR ZA PREFINJENE I ELEGANTNE ENTERIJERE.

ENGLESKA PREFINJENOST I ZELENA ELEGANCIJA

 

Ukoliko tragate za delom enterijera koji treba da predstavlja mirnu i elegantnu zelenu oazu, ili ipak razigranu i energičnu, engleska trava je rešenje u oba slučaja. Možete je koristiti samu za monolitnu i prefinjenu zelenu instalaciju, ili je koristiti kao podlogu i kombinovati sa stabilizovanim mahovinama i biljkama za razigrani izgled. Ako dodamo i to da je dugotrajna i samoodrživa, a opet prirodna, ovo je rešenje koji mnogi žele.

Engelska trava je izrazito zelene boje, prefinjene i diskretne teksture listova, izrazite mekoće.

Osim za zelene zidove, izuzetno je pogodna za razne nepravilne oblike – može se koristiti za oblaganje komada nameštaja, sečenje u različitim oblicima, natpise, 3D slike.

Za opstanak zelenih zidova / zelenih instalacija od engelske trave nije potrebna sunčena svetlost, zemljište, navodnjavanje, orezivanje. Zbog prethodnog procesa stabilizacije kroz koji prolazi, koristi se za izradu samoodrživih zelenih zidova. Ukoliko nisu idealni uslovi u pogledu vlažnosti vazduha u prostoriji, ona se jednostavno može orositi vodom. Ovlaživači vazduha takođe mogu pomoći u popravljanju mikroklime prostorije, a pozitivno će uticati na održavanje povoljnih uslova za stabilizovanu eneglesku travu. Ipak, treba napomenuti da u prostorijama gde je vlažnost vazduha konstantno ispod 30% ne savetujemo instalaciju prirodne stabilizovane engleske trave.

Više o karakteristikama stabilizovanih biljaka, prednostima i ograničenjima možete pročitati na stranici PREDNOSTI I OGRANIČENJA.

INSPIRACIJA

ZAPOČNITE VAŠ PROJEKAT VEĆ DANAS.
KONTAKT