Zeleni zidovi od mahovine donose spoljašnost enterijerima

Kada su u pitanju enterijerske biljke, postoji vrlo mali izbor dizajnerskih biljaka koje mogu da pariraju umirujućem uticaju mahovine, a da istovremeno pružaju ekskluzivnost prostoru. Kao jedna od najstarijih biljaka u prirodi, mahovina inspiriše na spokoj i obilje elegancije. I to je ono što zelene zidove od mahovine čini visoko cenjenim dizajnerskim sredstvima u svakom komercijalnom projektu. Zajedno sa uvođenjem moćne doze bogate i osvežavajuće privlačnosti ambijentu, zidovi od mahovine unose spoljašnjost, “dramatičnost” i dinamiku  u prostor. Ovo su upečatljivi biofilni dizajnerski elementi koji integrišu prirodne materijale, boje i forme u arhitekturu i nude dobrobiti svim korisnicima prostora. Umirujući, prirodni “tepih” u boji koja najviše podmlađuje, zidovi od mahovine jednostavno pozivaju sve da se dodirnu i čine prostor zadovoljavajućim i umirujućim, stvaraju prijatnu dinamiku.

Od smanjenja buke i zagađenja vazduha do ulepšavanja enterijera i čineći ih prijatnim, zidovi od mahovine mogu sve. Oni povezuju beživotne objekte sa prirodom i pružaju vredan efekat koji je ključan da ostanemo fizički i mentalno zdravi, naročito u vreme pandemije i globalnog ekonomskog usporavanja gde su radna mesta postala neverovatno izazovna, a nivoi stresa na vrhuncu svih vremena. U takvim zabrinjavajućim vremenima, zeleni zid bi mogao da bude ključan u stvaranju okruženja koje je utešno, manje stresno i prijatnije. I to ne samo okruženja kancelarija, stanova, već i bolnica, restorana, centara za starije osobe, rehabilitacionih ustanova, maloprodajnih objekata i još mnogo toga gde zidovi od mahovine pružaju deo prirode, osećaj blagostanja i isceliteljske moći.

Zidovi od mahovine su napravljeni korišćenjem prave, prirodne mahovine koja je očuvana tehnološkim procesima stabilizacije, i kao takva ne zahteva zemlju / supstrat, sunčevu svetlost, orezivanje, zalivanje ili orošavanje bilo koje vrste. Ovi tehnološki  procesi osiguravaju da mahovina miruje i da zadrži svoje osvežavajuće zelene nijanse i meku teksturu godinama bez održavanja. Zeleni zidovi od mahovine nude i ekološke prednosti kao što su upijanje isparljivih organskih jedinjenja i prigušivanje zvuka u okruženju… Imaju snažan biofilni efekat i pružaju merljive fizičke i psihološke koristi. Od smanjenog nivoa stresa do poboljšane kreativnosti, povećane produktivnosti do dubljeg osećaja sreće, možete računati na zelene zidove koji će apsolutno transformisati izgled i osećaj vašeg prostora.

Od logotipa do zidova, okvira do natpisa, dekorativnog nameštaja, sa mahovinom možete kreirati skoro sve. Onia nikada neće propustiti da ostavi utisak uzvišenosti. Jedna od najboljih stvari u vezi sa zidovima od mahovine je to što ne zahtevaju nikakvo održavanje – nema troškova održavanja. Potrebna je jednokratna investicija za izradu i instalaciju sa kojom dobijate dugoročno osvežavajuć, privlačan, prirodni prostor, visoko kotiran u dizajnu enterijera.

Ovo drevno, misteriozno čudo prirode ne samo da čini enterijere visokoklasnim , već udahnjuje život ambijentu. Zeleni zidovi od mahovine daju drugačiju dimenziju svakom unutrašnjem prostoru. Oni unose spoljašnjost unutra i pružaju prostoru neuporedivu lepotu i šarm svojom neverovatnom vizuelnom privlačnošću i brojnim zdravstvenim prednostima. Instalirajte zid od mahovine u svom prostoru i gledajte kako vas osmehuje iz dana u dan.

Zeleni-zidovi-od-mahovine-donose-spoljašnost-enterijerima-

Related Blogs

stabilizovana mahovina cena
zeleni zidovi enterijer
zen luxury zeleni zidovi enterijer