moss indoors

FoRest zeleni zidovi

umirujuće. odmarajuće. šumski.

Dodir šume za osećaj mira. 

Uronite u magične dubine šume. Odlično rešenje za enterijere gde je potrebno postići blage prelaze tamnijih zelenih nijansi, a zadržati volumen.

Upoznaj se sa forest zelenim zidom

Zašto FoRest zeleni zidovi?

Zaronite duboko u zagrljaj šume uz naše FoRest zelene zidove. FoRest zeleni zid pruža bogatije i bujnije zeleno iskustvo koje govori o spokoju i dubini šume. Ono što ga čini jedinstvenim je njegov izrazit volumen i dubina tamnijih zelenih tonova . Slojevi različitih tamnijih nijansi zelene odražavaju dubinu krošnje, a složena igra svetlosti i senke koju stvara izaziva osećaj spokoja i života. U pitanju je šumsko iskustvo u srcu urbane sredine.

Glavne karakteristike FoRest zelenog zida su tamnija osnova stabilizovane mahovine kombinovana sa bujnim i bogatim stabilizovanim delovima biljka raličitih volumena i zelenih nijansi. Svi delovi biljaka su stabilizovani, kao i sama mahovina, što znači da ne menjaju oblik, ne rastu, ne održavaju, ne zalivaju. Jednom rečju, samoodrživi su a prirodni.


Prepustite se čarima šume. Neka naš FoRest zeleni zid transformiše Vaš prostor u utočište prirode, privlačeći svakog posmatrača svojom očaravajućom lepotom i dubinom.

Šta čini forest zeleni zid?

Karakteristike FoRest zelenih zidova

Osnova od tamnije zelene nijanse stabilizovane mahovine

Bujni i gusti delovi biljaka (stabilizovani listovi i/ili cvetovi)

Izrazit volumen i svedenost tamnijih zelenih boja

Mogućnost stabilizovanih cvetova u boji prema želji klijenta

Bez održavanja

Stabilizovani samoodrživi zeleni zidovi

Za opstanak zelenih zidova / zelenih instalacija od stabilizovanih biljaka, nije potrebna sunčena svetlost, zemljište, navodnjavanje, orezivanje, niti održavanje. Zbog prethodnog procesa stabilizacije (konzervacije i prezervacije) kroz koje prolaze, koriste se za izradu samoodrživih zelenih zidova.

Saznaj više o prednostima i ograničenjima,
cenama i kvalitetu.

Nastojimo da uvek nađemo perfektno rešenje za naše klijente

zakaži sastanak

Nudimo mogućnost da na sastanku dobijete stručne savete i odgovore, da zajedno prođemo kroz moguće opcije rešenja za Vaš projekat, kao i da pogledate materijale uživo. Verujemo da će koncept sastanka u HATCH HUB-u, prvom specijalizovanom centru za arhitekturu i dizajn enterijera, biti neobično lepo iskustvo za Vas. U nastavku saznajte i zašto.