moss indoors

fusion ZELENI ZIDOVI

akcenat. svedenost. fuzija.

 

Zelena simfonija

Simfonija različitih nijansi zelene boje i tekstura. Daju dinamiku svakom enterijeru, a zadržavaju svedenost i eleganciju.

Upoznaj se sa fusion zelenim zidom

Zašto Fusion zeleni zidovi?

Fusion zeleni zidovi predstavljaju mix stabilizovanih mahovina, i odnose se na kombinovanje dve ili više različitih vrsta mahovina. Fusion predstavlja pravu simfoniju različitih nijansi zelene boje, daje dinamiku svakom enterijeru, a zadržava svedenost i eleganciju.

Fusion zeleni zidovi su primenljivi u gotovo svakom enterijeru, estetski su u skladu sa mnogim stilovima u arhitekturi i dizajnu enterijera. Savršena opcija za akcentovanje određene površine u prostoru, a u kombinaciji sa dekorativnom rasvetom još više dolaze do izražaja prelazi iz mirnijih delova zelenog zida sa mahovinom manjeg volumena u delove gde su postavljene mahovine sa jačim volumenom.  


Nijanse zelenih boja na Fusion zelenim zidovima mogu stvoriti lep i harmoničan dizajn, koji stvara osećaj kao da smo uzeli parče reljefa iz prirode i preneli ga u enterijer. Fusion zeleni zidovi kreiraju se različitim nijansama zelene, kako bi se dobila dubina i vizuelni interes prostoru. Kada biramo nijanse zelene boje, uzimamo u obzir ukupnu paletu boja sobe. Hladnije zelene nijanse stvaraju umirujuću atmosferu, dok toplije zelene nijanse stvoraju privlačnu i energičnu atmosferu.

Šta čini fusion zeleni zid?

Karakteristike Fusion zelenih zidova

Dve ili više vrsta stabilizovanih mahovina

Dve ili više nijansi zelene boje

Više ili manje naglašen volumen

Bez održavanja

Stabilizovani samoodrživi zeleni zidovi

Za opstanak zelenih zidova / zelenih instalacija od stabilizovanih biljaka, nije potrebna sunčena svetlost, zemljište, navodnjavanje, orezivanje, niti održavanje. Zbog prethodnog procesa stabilizacije (konzervacije i prezervacije) kroz koje prolaze, koriste se za izradu samoodrživih zelenih zidova.

Saznaj više o prednostima i ograničenjima,
cenama i kvalitetu.

Nastojimo da uvek nađemo perfektno rešenje za naše klijente

zakaži sastanak

Nudimo mogućnost da na sastanku dobijete stručne savete i odgovore, da zajedno prođemo kroz moguće opcije rešenja za Vaš projekat, kao i da pogledate materijale uživo. Verujemo da će koncept sastanka u HATCH HUB-u, prvom specijalizovanom centru za arhitekturu i dizajn enterijera, biti neobično lepo iskustvo za Vas. U nastavku saznajte i zašto.