moss indoors

JUNGLE ZELENI ZIDOVI

SENZACIONALNO. PRIRODNO. DINAMIČNO.

Zelena atrakcija i dominacija prirode. 

Junngle zeleni zidovi idealni su za enterijere gde je potrebno stvoriti potpuno prirodno okruženje, sa dosta volumena i dinamike, a koje ne zahteva nikakvo održavanje.  

Upoznaj se sa jungle zelenim zidom

Zašto Jungle zeleni zidovi?

Pravo rešenje za enterijere u kojima se želi postići senzacionalizam. Odličan je izbor za kombinovanje sa svedenim nameštajem, smirenim bojama enterijera, betonom, staklom, drvetom, metalom, ciglom. Može se koristiti za vertikalno ozelenjavanje na zidovima, ali i za 3D zelene slike u ramovima.

Dizajnerske mogućnosti su ogromne. Kombinovanje raznih vrsta mahovina, stabilizovanih listova, cvetova, ili čak drugih vrsta elemenata poput dekorativnih grančica, kamena, pruža niz mogućnosti i svaki zeleni zid čini unikatnim. Za ljubitelje prirode, Jungle zeleni zidovi su odličan izbor.  


Listovi i cvetovi u Jungle zelenim zidovima su takođe stabilizovani, kao i sama mahovina, što znači da ne menjaju oblik, ne rastu, ne održavaju, ne zalivaju. Jednom rečju, samoodrživi su a prirodni.

Šta čini jungle zeleni zid?

Karakteristike Jungle zelenih zidova

Kombinacija više vrsta stabilizovanih mahovina

Različite nijanse zelene boje

Stabilizovani listovi

Stabilizovani cvetovi u boji prema želji klijenta

Naglašen volumen listova / cvetova i mahovina

Bez održavanja

Stabilizovani samoodrživi zeleni zidovi

Za opstanak zelenih zidova / zelenih instalacija od stabilizovanih biljaka, nije potrebna sunčena svetlost, zemljište, navodnjavanje, orezivanje, niti održavanje. Zbog prethodnog procesa stabilizacije (konzervacije i prezervacije) kroz koje prolaze, koriste se za izradu samoodrživih zelenih zidova.

Saznaj više o prednostima i ograničenjima,
cenama i kvalitetu.

Nastojimo da uvek nađemo perfektno rešenje za naše klijente

zakaži sastanak

Nudimo mogućnost da na sastanku dobijete stručne savete i odgovore, da zajedno prođemo kroz moguće opcije rešenja za Vaš projekat, kao i da pogledate materijale uživo. Verujemo da će koncept sastanka u HATCH HUB-u, prvom specijalizovanom centru za arhitekturu i dizajn enterijera, biti neobično lepo iskustvo za Vas. U nastavku saznajte i zašto.