moss indoors

landscape ZELENI ZIDOVI

reljefno. pejzažno. volumetrijski.

Zeleni reljefi na Vašem zidu. 

Prenosimo reljefe iz pejzaža na zid. Replika prirode za dinamičnost, Landscape zeleni zidovi 3d karaktera, uz igru svetlosti i senke.

Upoznaj se sa landscape zelenim zidom

Zašto Landscape zeleni zidovi?

Landscape zeleni zidovi pružaju drugačiju dimenziju prostoru. Odlikuju ih više ili manje naglašeni zeleni reljefi, a glavnu inspiraciju za njih smo pronašli upravo u prirodi - u izohipsama koje stvaraju najlepše kreacije prirode.

Možemo ih svrstati u kategoriju najzahtevnijih vrsta zelenih zidova za kreiranje, ali upravo u tome i leži njegova lepota - jer, i najteže i najlepše je stvarati onako kako to priroda radi. Kreiranjem zelenih reljefa postigli smo izuzetan akcenat u prostoru, a punoću ovom zelenom zidu daje igra svetla i senke koju stvaraju upravo ovi reljefi.  


Mogu biti kreirani od jedne ili više vrsta stabilizovanih mahovina, jedne ili više zelenih nijansi, sa ili bez listova / cvetova. Listovi i cvetovi su takođe stabilizovani, kao i sama mahovina, što znači da ne menjaju oblik, ne rastu, ne održavaju, ne zalivaju. Jednom rečju, samoodrživi su a prirodni.

Šta čini landscape zeleni zid?

Karakteristike Landscape zelenih zidova

Jedna ili kombinacija više vrsta stabilizovanih mahovina

Jedna ili više nijansi zelene boje

Sa ili bez stabilizovanih listova

Sa ili bez stabilizovanih cvetova u boji prema želji klijenta

Više ili manje naglašen volumen reljefa od mahovine

Bez održavanja

Stabilizovani samoodrživi zeleni zidovi

Za opstanak zelenih zidova / zelenih instalacija od stabilizovanih biljaka, nije potrebna sunčena svetlost, zemljište, navodnjavanje, orezivanje, niti održavanje. Zbog prethodnog procesa stabilizacije (konzervacije i prezervacije) kroz koje prolaze, koriste se za izradu samoodrživih zelenih zidova.

Saznaj više o prednostima i ograničenjima,
cenama i kvalitetu.

Nastojimo da uvek nađemo perfektno rešenje za naše klijente

zakaži sastanak

Nudimo mogućnost da na sastanku dobijete stručne savete i odgovore, da zajedno prođemo kroz moguće opcije rešenja za Vaš projekat, kao i da pogledate materijale uživo. Verujemo da će koncept sastanka u HATCH HUB-u, prvom specijalizovanom centru za arhitekturu i dizajn enterijera, biti neobično lepo iskustvo za Vas. U nastavku saznajte i zašto.